Hepco.nl

Rinus Pereirastraat 19
5953 PX Reuver  
Nederland

KvK nr. 12032621
BTW / Tax nr: NL001190953B93
Bank Rabo: NL41RABO0150592205

E-mail: info@Hepco.nl 


Belangrijkste punten:

 • Verzendkosten: 
  Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 150,-.
  Bij zendingen met een waarde tot € 150,- worden € 7,95 verzendkosten berekend.
  Levering uitsluitend in Nederland.
 • Betaling:Uw order wordt verwerkt na ontvangst van het factuurbedrag: 
  - via het Ideal betalingssysteem Nederland
  - via PayPal; Ook voor creditcard betalingen (+3% kosten betalingsverkeer) 
  - op onze bankrekening RABO IBAN: NL41RABO0150592205 BIC: RABONL2U
 • Verzending via pakketpost.

 

Algemene voorwaarden

1. Toepasselijkheid
1.1. Alle voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen, aanbiedingen en overeenkomsten, welke via de website van Hepco.nl afgesloten worden. Door totstandkoming van een vorm van bovenstaande overeenkomst, accepteert u uitdrukkelijk onze voorwaarden.
1.2. Hepco.nl heeft altijd het recht om de inhoud van de webwinkel en de algemene voorwaarden te wijzigen.

2. Overeenkomsten 
2.1. Een overeenkomst tussen u en Hepco.nl komt tot stand nadat er een bestelling is binnengekomen in ons archief, middels de bestelprocedure in onze webwinkel. U ontvangt hiervan automatisch een bevestiging.
2.2. De administratie van Hepco.nl geldt als bewijs van de door u aan Hepco.nl verstrekte opdrachten en gedane betalingen en van door Hepco.nl verrichte leveringen. Hepco.nl erkent dat elektronische communicatie als bewijs kan dienen. Door het plaatsen van een bestelling en dus het accepteren van de voorwaarden erkent u dit eveneens.
2.3. Hepco.nl garandeert niet de juistheid van de gegevens, die vermeld zijn op de website.


3. Prijzen / betaling
3.1. Alle prijzen in de webwinkel van Hepco.nl zijn uitgedrukt in Euro's , inclusief de BTW en exclusief verzendkosten.
3.2. Alle bestellingen worden door Hepco.nl thuisbezorgd. 
Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 150,-.
Bij zendingen met een waarde tot € 150,- worden € 7,95 verzendkosten berekend.
Levering uitsluitend in Nederland.
3.3. Eventueel verleende kortingen zijn altijd eenmalig.
3.4. Betaling: Uw order wordt verwerkt na ontvangst van het factuurbedrag. 
3.5. Van elke bestelling wordt een factuur / orderbevestiging verstrekt met BTW specificatie.

 

4. Transport
4.1 Om uw product bij u thuis te bezorgen, maakt Hepco.nl gebruik van vervoerbedrijven.
4.2. Hepco.nl bepaalt de wijze van verzending, tenzij anders overeengekomen.
4.3. Leveringen vinden uitsluitend plaats in Nederland.
4.4. De zendingen zijn voorzien van Track & Trace code.


5. Aflevering en levertijd
5.1. Producten worden altijd zo spoedig mogelijk naar het door u opgegeven afleveradres verzonden, onder voorbehoud van de dan aanwezige voorraad. Orders van voorraadartikelen worden de volgende dag bij U aangeleverd indien de betaling voor 16.00 uur binnen is. Voor artikelen die wij moeten bestellen staat de te verwachten levertermijn bij het artikel vermeld (dit is een indicatie). Het is ons streven om binnen die termijn te leveren.
De aangegeven levertijd bij het artikel is een indicatie van de te verwachten levertijd. Na definitieve ontvangst van Uw bestelling krijgt U de exacte levertermijn door.
5.2. Hepco.nl geeft U bericht, wanneer er verzonden gaat worden.
5.3 Bent U niet aanwezig op het tijdstip van aflevering, dan zullen de goederen:
     - of de volgende dag nogmaals worden aangeboden
     - of bij de buren worden afgeleverd.   
     - of wordt bij een afhaalpunt afgeleverd.  
5.4. Mocht de voorraad onverhoopt niet toereikend zijn, dan zullen wij contact met u opnemen en u een verwachte levertijd doorgeven. Wanneer u zich niet kunt vinden in deze leveringstermijn kunt u de bestelling annuleren.
5.5. De door Hepco.nl opgegeven levertijden in de site zijn nooit te beschouwen als fatale levertijd. Het kan voorkomen dat artikelen zijn uitverkocht bij de fabrikant, U ontvangt daarover bericht via e-mail.


6. Afkoelingsperiode
6.1 Nadat u het door u bestelde product hebt mogen ontvangen, heeft u de bevoegdheid om binnen 14 kalenderdagen na de ontvangst van dit product de onderliggende overeenkomst met Hepco.nl te ontbinden. 
Als U van Uw herroepingsrecht gebruik maakt, dient U het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat, ongebruikt, onbeschadigd en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele verpakking aan ons te retourneren (originele verpakking altijd mee retour sturen). Plak geen tape e.d. op de originele verpakking. Het is toegestaan het product uit de verpakking te halen. Hierbij is het uitgangspunt dat U het product kunt hanteren en inspecteren zoals dit ook in een winkel zou gebeuren. (Dus niet monteren op de motor; gemonteerde artikelen worden  niet retour genomen).
Indien U een proefrit wenst te maken met een artikel, neem dan contact op met Uw motordealer.
Motorspecifieke delen worden niet retour genomen.
6.2 Indien u de overeenkomst ingevolge artikel 6.1 van deze voorwaarden wenst te ontbinden, dient u dit schriftelijk (via e-mail) aan Hepco.nl te melden. U krijgt van ons een retournummer en retourinstructies. U dient het product onmiddellijk terug te sturen naar Hepco.nl. U draagt zelf de kosten van en het risico voor het retour zenden. Kosten voor betaling via PayPal worden niet vergoed.
6.3 De betalingen die u hebt verricht op het moment dat u de overeenkomst met Hepco.nl aanging, zullen wij, nadat Hepco.nl het door u geretourneerde product heeft ontvangen, aan u crediteren.


7. Respect voor uw persoonlijke gegevens (zie ook Privacy verklaring)
7.1. Hepco.nl zal uw persoonsgegevens opnemen en verwerken in een of meer bestanden. Het doel van deze verwerking is het door Hepco.nl kunnen nakomen van de overeenkomst die u en Hepco.nl zijn aangegaan. Uw gegevens zullen NIMMER aan derden verstrekt worden.
7.2. De persoonlijke gegevens die verwerkt worden, zijn die gegevens welke u heeft ingevuld tijdens de bestelprocedure.
7.3. Veilig bestellen. Als U producten bij Hepco.nl bestelt, dan is het nodig persoonlijke gegevens in te vullen. Hepco.nl draagt er zorg voor dat al Uw persoonlijke gegevens veilig worden opgeslagen, door gebruik te maken van een beveiligde SSL verbinding voor het verzenden van Uw bestelling.


8. Garantie
8.1 Mocht een artikel onverhoopt defect raken, neem dan contact met ons op.
8.2 Hepco & Becker hanteert een garantietermijn van 5 jaar.


9. Disclaimer
9.1 Alle prijzen op deze site zijn in Euro en inclusief BTW en exclusief verzendingskosten. De informatie die op deze website wordt geboden is onder voorbehoud, hierbij inbegrepen de prijzen en specificaties van producten. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten.
9.2 Mocht blijken dat er op deze site onjuistheden in de gegevens voorkomen of mocht de informatie niet meer actueel zijn, dan aanvaardt Hepco.nl geen enkele aansprakelijkheid voor de eventuele gevolgen hiervan. 

 

10. Montage
10.1 Wij bevelen aan om montage van onze producten te laten uitvoeren door een ervaren monteur / motordealer. Artikelen zoals kofferrekken, valbeugels etc dienen vakkundig gemonteerd te worden.
10.2 Wij vergoeden geen kosten gemaakt voor montage van onze producten, of andere aanpassingen die nodig blijken te zijn.


11. Toepasselijk recht
11.1. Op alle overeenkomsten, welke u heeft afgesloten met Hepco.nl, is het Nederlands recht van toepassing.

 

  

 

Retourbeleid / Herroepingsrecht

 • Nadat u het door u bestelde product hebt mogen ontvangen, heeft u de bevoegdheid om binnen 14 kalenderdagen na de ontvangst van dit product de onderliggende overeenkomst met Hepco.nl te ontbinden.
 • Het artikel dient ongebruikt en onbeschadigd in de originele verpakking te worden geretourneerd.
 • Indien u de overeenkomst wenst te ontbinden, dient u dit schriftelijk (via e-mail) aan Hepco.nl te melden.
 • U krijgt van ons een retournummer en retourinstructies.
 • U dient het product onmiddellijk terug te sturen naar Hepco.nl. 
 • U draagt zelf de kosten van en het risico voor het retour zenden.
 • De betalingen die u hebt verricht op het moment dat u de overeenkomst met Hepco.nl aanging, zullen wij, nadat Hepco.nl het door u geretourneerde product in goede orde heeft ontvangen, aan u crediteren binnen 10 werkdagen. Kosten voor betaling via PayPal worden niet vergoed

 

Mailadres voor retourinstructies, vermeld s.v.p. het ordernummer: info@Hepco.nl